1139 Budapest

Béke tér 10-11.

Ingatlan eladás a legjobb áron
vslogo

VÍZI SÁNDOR

INGATLANKÖZVETÍTŐ
18 ÉV TAPASZTALATTAL
Rólam

KI VAGYOK?

“Egy üzletkötő akkor emelkedhet egy helyzet magaslatára, önbizalma és képességei terén, ha egyrészt alapos elméleti szakismeretekkel rendelkezik, másrészt számtalan korábbi értékesítési helyzetben szerzett tapasztalatokat.”
BRIAN TRACY

2005 óta adok el nap mint nap ingatlanokat. Számtalan lakással és tulajdonosi élethelyzettel volt már dolgom és tudom, minden eladás és vétel mögött emberi élethelyzetek, megoldandó problémák állnak.

Az eltelt idő alatt dolgoztam hálózatoknál, közepes méretű és pici irodában egyaránt. Megtapasztaltam melyiknek mi az előnye és a hátránya. Az ingatlanozás szamárlétráját is megmásztam. Az egyik ingatlaniroda hálózatnál egészen vezetői pozícióig jutottam. Ma az ország egyik legnagyobb hálózatánál dogozom, abban az irodában, amelyik folyamatosan a legjobbak között szerepel. Nap mint nap tapasztalom, hogy itt adhatom a legtöbbet és legjobbat az ügyfeleimnek és én is itt érhetem el a céljaimat.

Mondhatom, hogy évek óta az ingatlan- és a lakás eladás tölti ki a mindennapjaim.

Működési területem jellemzően a 13. 14. 04. 03. kerületek. Budapest ezen részein már kimondottan otthonosan mozgok. A szakmában eltöltött idő alatt pedig sikerült olyan tudást megszereznem, amivel már bármelyik területen elboldogulok.

Hiszem, hogy a tudás mindig fejleszthető, hogy a szorgalom, az alázat és a kitartás nélkülözhetetlen mind az élethez mind a munkához. Számomra a transzparens és korrekt hozzáállás a követendő, amit az életem számos példával igazol is. Így az elsődleges célom, hogy ebbe az irányba haladjak tovább minden területen.

Ingatlanotok Piaci Értékére Vonatkozó Elemzés

Megtudhatjátok, mennyit ér az ingatlanotok és mennyi ideig tart az eladás várhatóan.
Érdekel

Személyre Szabott Ingatlan Tanácsadás

Naprakész piaci információkat és önmagában is értékkel bíró számotokra legideálisabb ingatlan értékesítést segítő megoldásokat
Érdekel

Szakértői Válaszok

Választokat kaptok az eladással és ahhoz fűződő témákkal kapcsolatos kérdéseitekre, egy olyan szakembertől, aki az ingatlanpiacon éli a mindennapjait
Érdekel

Bullshit És Nyomulásmentesség

Ingatlan eladás

Ha velem találkoztok, nem fogjátok azt érezni, hogy rátok akarnak valamit tukmálni. Előnyöket és hátrányokat mutatok be
Érdekel
JÓ-JÓ

DE AZ INGATLANKÖZVETÍTŐ CÉGEK "DRÁGÁK ÉS KÜLÖNBEN SEM ÉRI MEG VELÜK A LAKÁS ELADÁS"

Az ingatlan közvetítői jutalékot a legtöbben szeretnék megspórolni, ezért a “drága” közvetítő helyett olcsó vagy ingyenes megoldásokat választanak, hiszen senki nem szeretnél elkótyavetyélni a lakás eladás során az ingatlant. 

Azt gondolják, megoldják egyedül azt, amit az ő elképzeléseik szerint egy ingatlanos tenne. Hiszen fel tudják tenni a hirdetést, fényképeket is tudnak készíteni, a telefont is fel tudják venni.

Csakhogy az olcsó megoldások az ingatlan eladás folyamán nagyon hamar drágává tudnak válni. Nem hoznak sem megfelelő, sem kiszámítható eredményt. Az alatt, amíg próbálkozik valaki és biztos információkra alapozott tudás helyett, körülbelüli, az interneten összehalászott megoldásokat tesztelget, az időt veszít. Aki időt veszít, pénzt veszít. Amíg valaki csak futja egymás után ugyanazokat a köröket mert nincs biztos információja az ingatlan piacról, a lakás eladás folyamatának legfontosabb pontrairól, annak az “olcsósítás” végül drága lesz. 

Az eredménytelenül eltelt időt pedig senki nem kapja vissza.

Vízi Sándor ingatlanos
1+ év
tapasztalat
1+ eladott
ingatlan
1+ mrd ft
forgalom a legutóbbi évben
1+ csésze
kávé

A tanácsadás teljesen ingyenes, de csak komoly eladási szándékkal érdemes jelentkezni, mert akkor tudod a legtöbbet kihozni a lehetőségből 🙂

Megbeszéljük a lakás legfontosabb paramétereit, hogy előre fel tudjak készülni a személyes találkozóra és a lehető legpontosabb válaszokat adhassam a kérdéseidre. Ezután időpontot egyeztetünk a találkozóra.

A személyes találkozón megbeszéljük, milyen elképzeléseid vannak, mit szeretnél elérni, milyen igényeid vannak az ügymenettel kapcsolatosan. Felmérem az ingatlant. Megbeszéljük milyen induló árra, hogyan reagál a piac. Meddig tart az eladás, illetve milyen esélyeid vannak.
Minden kérdésedre személyre szabott és bullshit mentes választ kapsz.

Amennyiben mellettem és az általam használt eszközök mellett döntesz, elkezdem a munkát, hogy minél hamarabb eljuttassam a lehető legtöbb érdeklődőhöz az ingatlanod ajánlatát.

AZ ÖRÖK DILEMMA

KELL az ingatlanközvetítés?

igen, ha
 • FONTOS AZ IDŐTÖK, ÉS OLYANNAL SZERETNÉTEK TÖLTENI, AMI IGAZÁN ÖRÖMET OKOZ
 • SEM IDŐTÖK SEM KEDVETEK, FOLYAMATOSAN INFÓK UTÁN KUTAKODNI A NETEN
 • NEM AKARTOK IDŐT PAZAROLNI A KOMOLYTALAN VEVŐKRE, SEM ALKUDOZNI AZ ÁRON
 • A LEGJOBB ÁRON AKARJÁTOK ELADNI A LAKÁSOTOKAT NEM HIÁNYZIK A STRESSZ ÉS A RENGETEG VITA, AMI AZ ELADÁS SORÁN FELMERÜL
 • STRESSZMENTESEN ÉS KISZÁMÍTHATÓAN SZERETNÉTEK továbbKÖLTÖZNI
 • CSALÁD, GYEREKEK, MUNKA MELLETT FONTOS, HOGY A KÖLTÖZÉS TERVEZHETŐ ÉS BIZTONSÁGOS LEGYEN
nem, ha
 • IDŐTÖK, MINT A TENGER, SIMÁN RÁÉRTEK NAPI 1-2 ÓRÁT FOGLALKOZNI AZ INGATLAN ELADÁSSAL
 • MINDEGY MIKOR ADJÁTOK EL A LAKÁST, BÁRMEDDIG RÁÉRTEK, MERT "NEM KENYÉRRE KELL"
 • MINDEGY MENNYIÉRT KEL EL A LAKÁS, MÉG AKKOR IS HA AZ ÁRON ALUL MEGY EL, HISZEN KÖZVETÍTŐVEL TI SEMMIKÉPP
 • FOLYAMATOSAN KÖVETITEK AZ INGATLANPIACI TRENDEKET, NEM LEHET TITEKET MEGLEPNI SEMMILYEN INFÓVAL
 • PROFIN TUDTOK LAKÁST ÉRTÉKESÍTENI ÉS PONTOSAN TUDJÁTOK MIK A LAKÁSOTOK LEGFŐBB VONZEREJE, TUDJÁTOK MIK A GYENGE PONTJAI ÉS HOGYAN KOMMUNIKÁLJÁTOK AZT A VEVŐKNEK, ISMERITEK A LAKÁS ELADÁS CSÍNJÁT-BÍNJÁT
ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL

FOGLALJ IDŐPONTOT AZ INGYENES TANÁCSADÁSRA

Összehasonlítás

Az űrlapot sikeresen elküldted.

Hamarosan jelentkezem.