1139 Budapest

Béke tér 10-11.

Bp. XIII. Kisgömb utca

Ár: eladva

Alapterület: 54nm

Szobaszám: 2

ELADVA

A XIII. kerületi Béke tértől 5-6 perces, a Lehel út és Róbert Károly krt. kereszteződésétől szintén ugyanekkora sétatávolságra, csendes, alacsony forgalmú mellékutcában kínálunk hangulatos, napfényes, belső kétszintes lakást. Felső szinten klimatizált háló, alsó szinten nappali és egyéb helységek.

A társasház tégla építésű, jó állapotú, karban tartott épület, a 2000-es években induló újépítésű hullámot megelőzően épült (1990-es évek). Belső udvara parkosított, illetve néhány gépkocsi beállónak ad helyet.
A lakás 5 ÉVE LETT FELÚJÍTVA.

-akár TELJES BÚTORZATTAL együtt megvásárolható (bútorok a VÉTELÁRBAN)
-kettős tájolás
-a nappali nyugati irányba néz
-napos, ABLAKOS KONYHA
-napfényes, két irányba néző, az ÁTLAGOSTÓL NAGYOBB méretű háló
-klíma
-beépített szekrények az előszobában és a nappaliban
-a felső szintről megközelíthető padlástérben kialakított tároló (bárminek, amit nem szeretnénk szem előtt látni a lakásban, de a lenti tárolóba még nem vinnénk le)
– 1.5-2 nm alapterületű, különálló, zárható, lakáshoz tartozó tároló a földszinten (pl: téliguminak, kerékpárnak stb.), ami a vételárban benne van
-CIRKÓ fűtés

A ház udvarán alkalmanként felszabadul egy-egy autóbeálló, így szerencsésebb esetben az udvarban is megoldott a parkolás (5.000 Ft/hó).

A közelben: 14-es és 1-es villamos (5 perc), 20-as, 30-as, 32-es, 105-ös buszok megállói. A 3-as metró 3 villamosmegálló távolságra van.

Spar, Lidl, Rossmann, Posta, önkormányzat 5 perc séta. Legközelebbi közért 1 perc séta.

Összehasonlítás

Az űrlapot sikeresen elküldted.

Hamarosan jelentkezem.