1139 Budapest

Béke tér 10-11.

Bp. XIII. Jász utca

Ár: eladva

Alapterület: 80 nm + 90nm terasz

Szobaszám: 3

ELADVA

PANORÁMA, ÚJSZERÚ, PENTHOUSE, 3 SZOBA, 2 FÜRDŐ, 90NM TERASZ

A TAHI út és a JÁSZ utca kereszteződésének közelében, 2018-ban átadott ÚJSZERŰ társasház legfelső (5.) emeleti, PENTHOUSE lakása eladó.

A lakás 80 nm alapterületű, az „L” alakú terasz 90 nm. A lakás ablakai Dél-keleti irányba néznek.

A megújult kertvárosias hangulatú részen folyamatosan épült társasházak miatt a környék kimondottan rendezett. A legközelebbi tömegközlekedési lehetőségek (14-es villamos, 20-as, 30-as, 230-as, 105-ös busz) 5-7 perces séta távolságra vannak. A legközelebbi bevásárlási lehetőség (szupermarket) 1 perc séta távolságra.

Az udvarban 2db lakáshoz tartozó autóbeálló, a földszinten 1 db lakáshoz tartozó tároló van. Ezek vételára a hirdetésben megjelölt ár felett értendő.

A lakás újszerű állapotú. Az egyik hálóban és a gardrób szobában Stanley beépített szekrények, a konyhában Nobilia konyhabútor.
Az alacsony lakásszámú társasház fűtése hőszivattyús rendszerű, költséghatékony fűtésrendszer, lakáson belüli padlófűtéses kialakítással, ami felére csökkenti a fűtés és meleg víz előállítási költségeket a gázkazános megoldásokhoz képest. A klíma fain cool rendszerű, hűtő-fűtő klíma.

AZ EGYBEFÜGGŐ TERASZRÓL egyaránt PANORÁMA NYÍLIK a budai hegyekre, illetve a kertvárosi, falombokkal tarkított agyalföldi városrészre.

Ha a lakás felkeltette érdeklődését, további részletekért kérem keressen!

Összehasonlítás

Az űrlapot sikeresen elküldted.

Hamarosan jelentkezem.