1139 Budapest

Béke tér 10-11.

Ingatlan eladás a legjobb áron
vslogo

VÍZI SÁNDOR

INGATLANKÖZVETÍTŐ
16 ÉV TAPASZTALATTAL
Rólam

KI VAGYOK?

“Egy üzletkötő akkor emelkedhet egy helyzet magaslatára, önbizalma és képességei terén, ha egyrészt alapos elméleti szakismeretekkel rendelkezik, másrészt számtalan korábbi értékesítési helyzetben szerzett tapasztalatokat.”
BRIAN TRACY

2005 óta vagyok budapesti ingatlanközvetítő, vagyis adok el nap mint nap ingatlanokat. Megszámlálhatatlan lakással és tulajdonosi élethelyzettel volt már dolgom.

Ezalatt dolgoztam ingatlanközvetítő hálózatoknál, közepes méretű és pici ingatlanirodában egyaránt, így megtapasztaltam melyiknek mi az előnye és a hátránya. Az ingatlanos szakma szamárlétráját is megjártam, egészen a felső vezetői pozícióig jutottam egy ingatlanközvetítő iroda hálózatnál.

 

1+év
ingatlanos tapasztalat
1+ingatlan
ingatlan adásvétel
1+csésze
kávé
1+mrd ft
értékben eladott ingatlan 2021-ben

Ingatlan eladást segítő csomagok

Ingyenes konzultáció

Minimál csomag

Kiemelt csomag

népszerű

Hűség csomag

Ismerned kell az ingatlanod aktuális piaci árát, hogy tudd mennyiért fogod tudni eladni, milyen árral érdemes indulnod és mi az az árajánlat, amennyiért oda adhatod nyugodtan.

Az én megoldásom erre a piaci összehasonlító elemzés, amivel az általam ismert területeken pontosan meg tudom neked határozni az aktuális piaci árat. Ez a szolgáltatás része, nem kell érte külön fizetned.

Ha nem tudod merre haladnak aktuálisan az árak, pénzt veszíthetsz egy felfelé ívelő piacon, vagy beragadhatsz az ingatlanoddal egy lefelé ívelő piacon. Ismerned kell tehát az aktuális piaci helyzetet és trendet, vagyis, hogy merre tartanak az árak és milyen ütemben, mert így tudsz optimálisan időzíteni.

Én minden héten legalább 5 napot munkával töltök, így ha el is szeretném kerülni, hogy jól informált legyek, akkor sem tehetném meg. Ezzel az ismerettel meg tudlak menteni attól, hogy túl hosszú ideig tartsd az ingatlanod a piacon, amivel pénzt veszítesz, de attól is, hogy túl alacsony áron add el, mert nem tudod merj-e többet kérni érte.

Hiszen a vevők, hidd el nem fognak szólni, ha túl alacsony az ár, de még sokszor a közvetítők sem.

Minél több vevőhöz jut el a lakásod, annál nagyobb az esélyed az ingatlanod eladására a legjobb áron. Tehát, el kell juttasd ingatlanod minden lehetséges vevőhöz, a legjobb minőségben. Sokan gondolják, hogy ehhez elég hirdetést készíteni a független hirdetési portálokon, viszont az élet azt igazolja, hogy nem. Egyre nagyobb jelentősebbé válik az ingatlanirodák, ingatlanosok szerepe is. 

Erre olyan megoldást kínálok, ami által a piacon tevékenykedő legtöbb ingatlanközvetítő ügyfeléhez is eljuttatom az ingatlanod, megtöbbszörözve így a lehetséges vevők számát. Ráadásul ez neked nem jelent plusz költséget. 

Ha randiztál már valaha életedben, akkor tudod, hogy első benyomás csak egyszer van és a szép belsőre, a szép külsővel tudjuk felhívni leginkább mások figyelmét. 

Az ingatlanod esetében ez azt jelenti, hogy a lehető legelőnyösebb külsőt kell neki biztosítani, hogy a "belső értékei" ki legyenek hangsúlyozva. Én erre legtöbb esetben profi fotóst, videóst kérek fel. 

ingatlanos megoldásaim

EZEKET KAPJÁTOK AZ INGYENES SZEMÉLYES TANÁCSADÁSON

Ingatlanotok Piaci Értékére Vonatkozó Elemzést

Megtudhatjátok, mennyit ér az ingatlanotok és mennyi ideig tart az eladás várhatóan.
Érdekel

Személyre Szabott Ingatlan Tanácsadást

Naprakész piaci információkat és önmagában is értékkel bíró számotokra legideálisabb ingatlan értékesítést segítő megoldásokat
Érdekel

Szakértői Válaszokat

Választokat kaptok az eladással és ahhoz fűződő témákkal kapcsolatos kérdéseitekre, egy olyan szakembertől, aki az ingatlanpiacon éli a mindennapjait
Érdekel

Bullshit És Nyomulásmentes Találkozót

Ingatlan eladás

Ha velem találkoztok, nem fogjátok azt érezni, hogy rátok akarnak valamit tukmálni. Előnyöket és hátrányokat mutatok be
Érdekel
igényeidre szabottan

ingatlan eladás a legjobb áron

Kiemelem ingatlanod a tömegből és ezzel együtt eljuttatom azokhoz is, akikhez te nem tudod, hogy az ingatlan eladás a legjobb áron teljesüljön

Nem az a kérdés, hogy ingatlanod megtalálható -e az online térben, hanem az, hogy eljut-e mindenkihez. …megfelelő minőségben.

Ma már mindenki fel tudja tenni az online térbe a saját hirdetését, mindenkinek van telefonja, amivel lehet fényképezni, amin van internet és Facebook, az ingatlanos portálokra pedig 15 perc alatt bárki fel tud tölteni bármilyen hirdetést. Nem is beszélve arról, hogy a Google-ben pedig szinte minden kérdésre van valamilyen válasz.

Azonban ettől jóval többet is lehet tenni.

El tudom juttatni az eladó ingatlanodat a lehető legtöbb vevőhöz, a legjobb minőségben, mert az ingatlant eladni a legjobb áron csak így lehet. 

Mindezt személyre szabottan kapod egy ingatlanszakértőtől, úgy, ahogy neked a legoptimálisabb legyen. 

nappali kép
exkluzív, ingyen letölthető

lakásból családiházba költözőknek 21 kérdés amire tudnod kell a választ mielőtt belevágsz

eladott lakások

referenciák

 • Csata utca

  Visszatérő ügyfelem szerette volna ingatlanában álló tőkéjét mobilizálni úgy, hogy neki a lehető legkevesebbet kelljen foglalkozni az eladással és az ügymenettel. 

  Csata utca
 • Zsinór utca

  Fiatal pár váltott lakásról családiházra. A vételár jelentős részét az eladadott lakás fedezte. Fontos volt a kapott vételár és annak ütemezése, valamint a kiszámíthatóság. 

  Zsinór utca
 • Röppentyű utca

  Egyedülálló anyuka szeretett volna két lányával családiházra váltani. Kiemelten fontos szempont volt a kiszámíthatóság, a határidő és a kapott vételár valamint annak ütemezése. A vételár nagy részét az eladott lakás vételára fedezte.

  Röppentyű utca
 • Fiastyúk utca

  Szegeden élő nyugdíjas erdész örökölt, budapesti lakását kellett szabott áron, határidőre eladni, teljes ügyintézés mellett, hogy a vételárból gyermekei lakásvásárlását tudja támogatni.
  Az ingatlan felújítandó állapotú volt, ezért profi 3D látványtervek készültek hozzá, amik meg is hozták az eredményt.

  Fiastyúk utca
 • Jász utca

  Szép tágas, nagyteraszos, kétszobás lakásból szeretett volna átköltözni a tulajdonos egy szobával nagyobb lakásba.

  Jász utca
 • Béke tér

  Visszatérő ügyfelem szerette volna eladni kétszobás lakását egy épülő társasházban, hogy le tudjon kötni egy nagyobb lakást egy a kerületben induló építkezésben.

  Béke tér
 • Jász utca

  Régi, kedves, visszatérő ügyfelem penthouse lakását kellett rövid határidővel értékesíteni a hozzá tartozó beállókkal és tárolóval, hiszen megtalálta álmai családiházát, amit szeretett volna mihamarabb megvásárolni.

  Jász utca
 • Kis Gömb utca

  Fiatal pár szerette volna kétszobás lakását kiszámítható módon eladni, hogy a már lekötött, épülő házban lévő lakásukat határidő előtt kifizethesse és oda át is költözhessen pici babájával. 1 hónapig próbálkozott egyedül, ezután több ingatlanközvetítőt is meghallgatva, megbízást kaptam az ingatlan értékesítésére. Azóta már tovább is ajánlottak ismerősüknek.

  Kis Gömb utca
 • Szent László út

  Miskolcon élő fogorvos házaspár üresen álló budapesti lakásának eladására keresett olyan budapesti közvetítőt, akire rábízhatja a teljes ügymenetet biztonsággal. Több ingatlanközvetítőt is meghallgattak, mielőtt megbízást kötöttünk.

  Szent László út
 • Petneházy utca

  Frissen megüresedett irodahelyiséget kellett értékesíteni a homeoffice térnyerésének kezdetén.

  Petneházy utca
 • Klapka utca

  Teljesen üresen álló penthose lakást kellett eladni. Az érdeklődők számának növelésében nagy szerepe volt az elkészített profi 3D látványterveknek.

  Klapka utca
  ÜGYFELEIM MONDTÁK

  NEKIK EBBEN TUDTAM SEGÍTENI

  Megkérdeztem ügyfeleim, nekik mire jó az ingatlanközvetítő és miért maradtak visszatérő ügyfeleim?

  Szia Sanyi!

  Szoval, ami miatt szamomra jo, hogy van egy megbizhato ingatlanosom, az az, hogy potolja azt a gazdasagi szakertelmet, amivel sajnos nem rendelkezem, hogy lakas eladas/vasarlas/berbeadas/berlet eseten elozetesen tudok kalkulalni azzal, hogy a piacon milyen arak vannak.

  Ugy gondolom, ezt meg az sem potolja, ha raszanom az idot es energiat arra, hogy leuljek a gep ele es mindenfajta ingatlanhirdetos oldalon "piackutassak", hogy az adott ingatlanom mennyit er vagy mennyiert lehetne kiadni, netan ha venni szeretnek vagy berleni, akkor mit kaphatok a penzemert. Azert gondolom ezt, mert nehez leszurni, hogy az ingatlan arak merre mocorognak.

  En nagyon nem ertek ezekhez a gazdasagi dolgokhoz, sose voltam uzletasszony tipus, ezert fontos nekem az, hogy olyan emberileg es szakmailag is megbizhato ingatlanostol kerjek tanacsot es bizzam meg az ugyeimmel, aki tudom, hogy hasonlo precizitassal, lelkesedessel es tisztesseggel csinalja a sajat munkajat es jo abban, mint en az enyemben. Mert szerintem az ingatlanközvetítés is olyan összetett, hogy már külön szakama.
  Nem kell mindenhez erteni a mai vilagban, de fontos, hogy belasd, hogy jobban jarsz, ha szakemberre bizod az ugyeidet, mert az a penz, amit az o munkajara forditasz idoben tobbszorosen, de penzben is megterul, mert o tudja mit hogyan merre mikor az ingatlan piacon (vagy barmely mas szolgaltatoi piacon).
  Szoval ezt jelented nekem, mint ingatlanos. 😉☺️

  Orsi

  Orsi

  Ügyvéd

  Kedves Sanyi!

  Az ingatlanos azért elengedhetetlen számomra, hogy mintegy "szűrő" az eladó, vagy bérbe adó, és a vevő, illetve bérbe vevő között álljon. Feltétlen bizalmat jelent számomra, hogy akivel utána tárgyalni fogok, az már - véleményem szerint - az "én ingatlanosom" általam felállított és általa közvetített igényeimnek, elvárásaimnak megfelelt.
  Mert ma a bizalom a legfontosabb szerintem, bármilyen ügylettel, pláne ingatlan ügylettel, vagy pénzügyi tranzakcióval járó kapcsolat esetén.
  Én legalább is nem engednék csak úgy be az otthonomba utcáról betérő embert.

  Én így látom.

  Millió puszi:

  Zsuzsa

  Zsuzsa

  Zsuzsa

  Nyugalmazott Pénzügyminisztériumi tisztségviselő

  Szia Sanyi!

  Boldog új evet Neked is!

  Szerintem a jó ingatlanos az jo értékesítő. Megérti a vevő szükségleteit és egyúttal tudja a piac igényeit. Jó összeköttetései vannak ezert rövid ido alatt sok ingatlant tud kiajánlani, amik a vevői szempontoknak megfelelőek.
  Pontosan tudja mit árul, azt alaposan ismeri és vonzóvá tudja tenni a vevő részére. Itt mar elbukik az ügynökök fele:)
  Orientálja a vevőt pozitív értelemben. Ugy hogy az eladónak is barátja, abból is lehet vevő:) Bar nyilván az eladásban érdekelt nem akar szart jo áron eladni érdeke hogy a vevő visszatérjen.

  Nyitott es türelmes mert persze emberekkel dolgozik.

  Te ezeket tudod:)

  Üdv
  Gabi

  Gabriella

  Gabriella

  Ügyvéd

  Szia Sanyi!
  Én is boldog új évet kívánok neked, remélem sikeres lesz sok vidám ügyféllel és eladott lakással!!!
  Az év elejéről már lecsúsztál ☺, ezért csak most válaszolok, de természetesen válaszolok.
  Mire jó nekem egy ingatlanos, miért fordultam hozzád:
  - ismeri a piacot, a tendenciákat
  - szélesebb körben mozog vevőszerzés tekintetében, mint én
  - időt és energiát spórolhatok azzal, ha kiadom neki az ingatlannal kapcsolatos ügyintézést
  - felhívja a figyelmem sok olyan dologra, amire magamtól nem gondolnék
  - ő ebben szakember, hagyatkozhatok a véleményére és nem nekem kell vaktában találgatni

  És természetesen, ha még jó fej is, jókat lehet vele nevetni☺

  Remélem jól vagy!
  L.

  Lilla

  Lilla

  Angoltanár

  Szia,
  Boldog újévet!
  Eladóként én ugye nem akartam ingatlanos (iroda, ügynök) segítséget igénybe venni, ugye nyilván a jutalék miatt. Utólag kiderült, hogy rossz döntés lett volna teljesen elzárkózni, végül az összes ingatlanosnak aki megkeresett azt mondtam, hogyha hoz olyan vevőt aki megadja amit szeretnék akkor rendben van.

  Szerencsére így történt, úgyhogy nagyon elégedett voltam az ügyintézéssel, az árral, a személyeddel meg kifejezetten! Úgyhogy ezt tudom csak mondani, hogy legyen egy „ingatlanos” megnyerő személyiség, találjon vevőt és intézzen el minden papírmunkát helyettem. A mi esetünkben itt minden teljesült, úgyhogy ennyi 🙂
  Nekem bejött az ingatlanközvetítés. Idén mindenképpen lakást KELL vennünk, úgyhogy most vevőként remélek hasonlókat majd.
  Üdv!
  Attila

  Attila

  Attila

  Logisztikus
  VISSZAJELZÉSEK

  ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

  M. Péter

  Korrekt, szimpatikus, jól kommunikáló, maximálisan megbízható, gyors, szorgalmas, mindkét fél érdekeit képviselő üzletkötő és nem utolsó sorban eredményes. Köszönöm a munkáját!

  M. Péter

  Fogorvos
  H. Anita

  Rendkívül körültekintő, figyelmes. Mindkét fél erdekeit szem előtt tartva kinalja a megoldast. Higgadt, jomodoru viselkedese kisugarzasa az uzleti eletben elengedhetetlen, csak ajanlani tudom Sandort.

  H. Anita

  Idegenrendészeti ügyintéző
  F. Dávid

  Tisztelt OC! Sándor nagyon kedves volt, segítőkész és kellően laza. Máskor is dolgoznék vele. Üdvözlettel,

  F. Dávid

  Közgazdász
  P. Orsolya

  Nem kell mindenhez érteni a mai világban, de fontos, hogy belásd, hogy jobban jársz, ha szakemberre bízod az ügyeidet, mert az a pénz, amit az ő munkájára fordítasz időben többszörösen, de pénzben is megtérül, mert ő tudja mit hogyan merre mikor az ingatlanpiacon (vagy bármely más szolgáltatói piacon). Szóval ezt jelented nekem, mint ingatlanos 😉 🙂

  P. Orsolya

  Ügyvéd
  H. Attila

  Eladóként én ugye nem akartam ingatlanos (iroda, ügynök) segítséget igénybe venni, ugye nyilván a jutalék miatt. Utólag kiderült, hogy rossz döntés lett volna teljesen elzárkózni tőletek.
  Szerencsére nagyon elégedett voltam az ügyintézéssel, az árral és a személyeddel meg kifejezetten.

  H. Attila

  logisztikus
  Sz. Gabriella

  Jó ingatlanos az jo értékesítő. Pontosan tudja mit árul, azt alaposan ismeri és vonzóvá tudja tenni a vevő részére. Itt mar elbukik az ügynökök fele:)
  Orientálja a vevőt pozitív értelemben. Úgy hogy az eladónak is barátja, abból is lehet vevő:) Bar nyilván az eladásban érdekelt, érdeke hogy a vevő visszatérjen.
  Nyitott es türelmes mert persze emberekkel dolgozik.
  Te ezeket tudod:)

  Sz. Gabriella

  Ügyvéd
  F. Dávid

  Sándort jó szívvel ajánlanám barátaimnak, ismerőseimnek. Mindig kedves, segítőkész. Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen áll rendelkezésemre.

  F. Dávid

  Termékfejlesztő
  Lilla

  Azért bíztalak végül téged meg, mert úgy gondoltam az első találkozásunk alapján, hogy ismered a piacot, a tendenciákat, szélesebb körben mozogsz vevőszerzés tekintetében, mint én, időt és energiát spórolhatok azzal, ha kiadom neked az ingatlannal kapcsolatos ügyintézést, felhívod a figyelmem sok olyan dologra, amire magamtól nem gondolnék. A többi ingatlanosnál, akivel találkoztam, ez annyira nem jött át.

  Lilla

  Angoltanár
  V. Zsuzsa

  Mint ingatlanos, azért vagy elengedhetetlen számomra, hogy mintegy "szűrő" az eladáskor vagy bérbeadáskor, a vevő, illetve bérbe vevő és köztem állj. Feltétlen bizalmat jelent számomra, hogy akivel tárgyalni fogok, az már az "én ingatlanosom" általam felállított és általa közvetített igényeimnek, elvárásaimnak megfelelt.
  Én legalább is nem engednék csak úgy be az otthonomba utcáról betérő embert.

  V. Zsuzsa

  Pénzügyminisztériumi előadó
  REFERENCIÁK

  eladott ingatlanok

  exkluzív, ingyenes

  lakásból családiházba költözőknek 21 kérdés amire tudnod kell a választ mielőtt belevágsz

  Összehasonlítás

  Az űrlapot sikeresen elküldted.

  Hamarosan jelentkezem.