1139 Budapest

Béke tér 10-11.

vajon mennyit ér az ingatlanom?

HA EZEK A KÉRDÉSEID VANNAK:

MEGMONDOM NEKED, HOGY

MEGOLDOM NEKED, HOGY

Vízi Sándor ingatlanos
18ÉV INGATLANOS TAPASZTALAT
ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL

FOGLALJ IDŐPONTOT AZ INGYENES TANÁCSADÁSRA

JÓ-JÓ

DE AZ INGATLANKÖZVETÍTŐ CÉGEK "DRÁGÁK ÉS KÜLÖNBEN SEM ÉRI MEG VELÜK A LAKÁS ELADÁS"

Az ingatlan közvetítői jutalékot a legtöbben szeretnék megspórolni, ezért a “drága” közvetítő helyett olcsó vagy ingyenes megoldásokat választanak, hiszen senki nem szeretnél elkótyavetyélni a lakás eladás során az ingatlant. 

Azt gondolják, megoldják egyedül azt, amit az ő elképzeléseik szerint egy ingatlanos tenne. Hiszen fel tudják tenni a hirdetést, fényképeket is tudnak készíteni, a telefont is fel tudják venni.

Csakhogy az olcsó megoldások az ingatlan eladás folyamán nagyon hamar drágává tudnak válni. Nem hoznak sem megfelelő, sem kiszámítható eredményt. Az alatt, amíg próbálkozik valaki és biztos információkra alapozott tudás helyett, körülbelüli, az interneten összehalászott megoldásokat tesztelget, az időt veszít. Aki időt veszít, pénzt veszít. Amíg valaki csak futja egymás után ugyanazokat a köröket mert nincs biztos információja az ingatlan piacról, a lakás eladás folyamatának legfontosabb pontrairól, annak az “olcsósítás” végül drága lesz. 

Az eredménytelenül eltelt időt pedig senki nem kapja vissza.

Vízi Sándor ingatlanos

Ingyenes konzultáció

Minimál csomag

Kiemelt csomag

népszerű

Hűség csomag

VISSZAJELZÉSEK

ÜGYFELEIM VÉLEMÉNYE

M. Péter

Korrekt, szimpatikus, jól kommunikáló, maximálisan megbízható, gyors, szorgalmas, mindkét fél érdekeit képviselő üzletkötő és nem utolsó sorban eredményes. Köszönöm a munkáját!

M. Péter

Fogorvos
H. Anita

Rendkívül körültekintő, figyelmes. Mindkét fél erdekeit szem előtt tartva kinalja a megoldast. Higgadt, jomodoru viselkedese kisugarzasa az uzleti eletben elengedhetetlen, csak ajanlani tudom Sandort.

H. Anita

Idegenrendészeti ügyintéző
F. Dávid

Tisztelt OC! Sándor nagyon kedves volt, segítőkész és kellően laza. Máskor is dolgoznék vele. Üdvözlettel,

F. Dávid

Közgazdász
P. Orsolya

Nem kell mindenhez érteni a mai világban, de fontos, hogy belásd, hogy jobban jársz, ha szakemberre bízod az ügyeidet, mert az a pénz, amit az ő munkájára fordítasz időben többszörösen, de pénzben is megtérül, mert ő tudja mit hogyan merre mikor az ingatlanpiacon (vagy bármely más szolgáltatói piacon). Szóval ezt jelented nekem, mint ingatlanos 😉 🙂

P. Orsolya

Ügyvéd
H. Attila

Eladóként én ugye nem akartam ingatlanos (iroda, ügynök) segítséget igénybe venni, ugye nyilván a jutalék miatt. Utólag kiderült, hogy rossz döntés lett volna teljesen elzárkózni tőletek.
Szerencsére nagyon elégedett voltam az ügyintézéssel, az árral és a személyeddel meg kifejezetten.

H. Attila

logisztikus
Sz. Gabriella

Jó ingatlanos az jo értékesítő. Pontosan tudja mit árul, azt alaposan ismeri és vonzóvá tudja tenni a vevő részére. Itt mar elbukik az ügynökök fele:)
Orientálja a vevőt pozitív értelemben. Úgy hogy az eladónak is barátja, abból is lehet vevő:) Bar nyilván az eladásban érdekelt, érdeke hogy a vevő visszatérjen.
Nyitott es türelmes mert persze emberekkel dolgozik.
Te ezeket tudod:)

Sz. Gabriella

Ügyvéd
F. Dávid

Sándort jó szívvel ajánlanám barátaimnak, ismerőseimnek. Mindig kedves, segítőkész. Bármilyen felmerülő kérdés esetén szívesen áll rendelkezésemre.

F. Dávid

Termékfejlesztő
Lilla

Azért bíztalak végül téged meg, mert úgy gondoltam az első találkozásunk alapján, hogy ismered a piacot, a tendenciákat, szélesebb körben mozogsz vevőszerzés tekintetében, mint én, időt és energiát spórolhatok azzal, ha kiadom neked az ingatlannal kapcsolatos ügyintézést, felhívod a figyelmem sok olyan dologra, amire magamtól nem gondolnék. A többi ingatlanosnál, akivel találkoztam, ez annyira nem jött át.

Lilla

Angoltanár
V. Zsuzsa

Mint ingatlanos, azért vagy elengedhetetlen számomra, hogy mintegy "szűrő" az eladáskor vagy bérbeadáskor, a vevő, illetve bérbe vevő és köztem állj. Feltétlen bizalmat jelent számomra, hogy akivel tárgyalni fogok, az már az "én ingatlanosom" általam felállított és általa közvetített igényeimnek, elvárásaimnak megfelelt.
Én legalább is nem engednék csak úgy be az otthonomba utcáról betérő embert.

V. Zsuzsa

Pénzügyminisztériumi előadó
eladott lakások

referenciák

 • Zsinór utca

  Profi fotó, profi videó, az előre megadott piaci áron történő ingatlan eladás.

  Fiatal pár váltott lakásról családiházra. A vételár jelentős részét az eladadott lakás fedezte. Fontos volt a kapott vételár és annak ütemezése, valamint a kiszámíthatóság. 

  Zsinór utca
 • Csata utca

  Profi fotó, profi videó. Irányáron történő eladás.

  Visszatérő ügyfelem szerette volna ingatlanában álló tőkéjét mobilizálni úgy, hogy neki a lehető legkevesebbet kelljen foglalkozni az eladással és az ügymenettel. 

  Csata utca
 • Röppentyű utca

  • Profi fotó, profi videó.
  • Egyedülálló anyuka szeretett volna két lányával családiházra váltani. Kiemelten fontos szempont volt a lakás eladás kiszámíthatósága, a határidő és a kapott vételár valamint annak ütemezése. A vételár nagy részét az eladott lakás vételára fedezt
  Röppentyű utca
 • Fiastyúk utca

  Teljes 3D lakberendezési- és látványterv, profi fotó, profi videó, teljeskörű ügyintézés.

  Szegeden élő nyugdíjas erdész örökölt, budapesti lakását kellett szabott áron, határidőre eladni, teljes ügyintézés mellett, hogy a vételárból gyermekei lakásvásárlását tudja támogatni.
  Az ingatlan felújítandó állapotú volt, ezért profi 3D látványtervek készültek hozzá, amik meg is hozták az eredményt.

  Fiastyúk utca
 • Jász utca

  Profi fotó, profi videó.

  Szép tágas, nagyteraszos, kétszobás lakásból szeretett volna átköltözni a tulajdonos egy szobával nagyobb lakásba.

  Jász utca
 • Béke tér

  Visszatérő ügyfelem szerette volna eladni kétszobás lakását egy épülő társasházban, hogy le tudjon kötni egy nagyobb lakást egy a kerületben induló építkezésben.

  Béke tér
 • Jász utca

  Régi, kedves, visszatérő ügyfelem penthouse lakását kellett rövid határidővel értékesíteni a hozzá tartozó beállókkal és tárolóval, hiszen megtalálta álmai családiházát, amit szeretett volna mihamarabb megvásárolni.

  Jász utca
 • Kis Gömb utca

  Fiatal pár szerette volna kétszobás lakását kiszámítható módon eladni, hogy a már lekötött, épülő házban lévő lakásukat határidő előtt kifizethesse és oda át is költözhessen pici babájával. 1 hónapig próbálkozott egyedül, ezután több ingatlanközvetítőt is meghallgatva, megbízást kaptam az ingatlan értékesítésére. Azóta már tovább is ajánlottak ismerősüknek.

  Kis Gömb utca
 • Szent László út

  Profi fotó, profi videó, teljeskörű ügyintézés.

  Miskolcon élő fogorvos házaspár üresen álló budapesti lakásának eladására keresett olyan budapesti közvetítőt, akire rábízhatja a teljes ügymenetet biztonsággal. Több ingatlanközvetítőt is meghallgattak, mielőtt megbízást kötöttünk.

  Szent László út
 • Petneházy utca

  Frissen megüresedett irodahelyiséget kellett értékesíteni a homeoffice térnyerésének kezdetén.

  Petneházy utca
 • Klapka utca

  3D látványterv.

  Teljesen üresen álló penthose lakást kellett eladni. Az érdeklődők számának növelésében nagy szerepe volt az elkészített profi 3D látványterveknek.

  Klapka utca
  1+ év
  tapasztalat
  1+ eladott
  ingatlan
  1+ mrd ft
  forgalom a legutóbbi évben
  1+ csésze
  kávé
  Vízi Sándor ingatlanos
  Rólam

  KI VAGYOK?

  “Egy üzletkötő akkor emelkedhet egy helyzet magaslatára, önbizalma és képességei terén, ha egyrészt alapos elméleti szakismeretekkel rendelkezik, másrészt számtalan korábbi értékesítési helyzetben szerzett tapasztalatokat.”
  BRIAN TRACY

  2005 óta adok el nap mint nap ingatlanokat. Számtalan lakással és tulajdonosi élethelyzettel volt már dolgom és tudom, minden eladás és vétel mögött emberi élethelyzetek, megoldandó problémák állnak.

  Az eltelt idő alatt dolgoztam hálózatoknál, közepes méretű és pici irodában egyaránt. Megtapasztaltam melyiknek mi az előnye és a hátránya. Az ingatlanozás szamárlétráját is megmásztam. Az egyik ingatlaniroda hálózatnál egészen vezetői pozícióig jutottam. Ma az ország egyik legnagyobb hálózatánál dogozom, abban az irodában, amelyik folyamatosan a legjobbak között szerepel. Nap mint nap tapasztalom, hogy itt adhatom a legtöbbet és legjobbat az ügyfeleimnek és én is itt érhetem el a céljaimat.

  Mondhatom, hogy évek óta az ingatlan- és a lakás eladás tölti ki a mindennapjaim.

  Működési területem jellemzően a 13. 14. 04. 03. kerületek. Budapest ezen részein már kimondottan otthonosan mozgok. A szakmában eltöltött idő alatt pedig sikerült olyan tudást megszereznem, amivel már bármelyik területen elboldogulok.

  Hiszem, hogy a tudás mindig fejleszthető, hogy a szorgalom, az alázat és a kitartás nélkülözhetetlen mind az élethez mind a munkához. Számomra a transzparens és korrekt hozzáállás a követendő, amit az életem számos példával igazol is. Így az elsődleges célom, hogy ebbe az irányba haladjak tovább minden területen.

  vslogo

  VÍZI SÁNDOR

  INGATLANKÖZVETÍTŐ

  A tanácsadás teljesen ingyenes, de csak komoly eladási szándékkal érdemes jelentkezni, mert akkor tudod a legtöbbet kihozni a lehetőségből 🙂

  Megbeszéljük a lakás legfontosabb paramétereit, hogy előre fel tudjak készülni a személyes találkozóra és a lehető legpontosabb válaszokat adhassam a kérdéseidre. Ezután időpontot egyeztetünk a találkozóra.

  A személyes találkozón megbeszéljük, milyen elképzeléseid vannak, milyen céljaid vannak. Felmérem az ingatlant. 

  Megbecsülöm neked az ingatlan várható eladási árát. Megbeszéljük milyen induló árra, hogyan reagál a piac. Meddig tart egy eladás, illetve milyen árakon, milyen esélyeid vannak.

  Minden kérdésedre személyre szabott és bullshit mentes választ kapsz.

  Amennyiben mellettem és az általam használt eszközök mellett döntesz, javaslatot teszek neked egy optimális árra és marketing stratégiára, annak érdekében, hogy az ingatlan ajánlatod minél hamarabb eljuthasson a lehető legtöbb érdeklődőhöz.

  Ha megfontoltad és elfogadod az ajánlatom, vagy találunk olyan megoldást, ami számodra is megfelelő (egyébként mindenre van megoldás) és én is úgy érzem meg tudom szakmailag támogatni a elképzelésed, elkezdem a munkát.

  HÍREK ÉS BLOG

  kiemelt ingatlan csomag

  Ingatlan eladásnál, melyik ingatlanközvetítőt válasszam?

  INGATLAN ELADÁSNÁL, MELYIK INGATLANKÖZVETÍTŐT VÁLASSZAM? Ingatlanközvetítővel  vagy nélküle? Ma egy magánszemély élete folyamán átlagosan összesen 2-3 ingatlan adásvételben vesz részt Magyarországon. Egy…

  TOVÁBB OLVASOM
  épülettömb

  Mini esettanulmány: INGATLAN VÁSÁRLÁS BUKTATÓI

  mini esettanulmány: ingatlan vásárlás buktatói Ebben a cikkben először egy megtörtént eset rövid történetét olvashatod, majd utána kibontok egy elég fontos…

  TOVÁBB OLVASOM
  enteriőr

  Mennyit ér a lakásom? Ingatlan kalkulátor lista.

  MENNYIT ÉR A LAKÁSOM? INGATLAN KALKULÁTOR LISTA Az ingatlan eladás folyamatának központi kérdése, mennyit is ér a lakás. Ebben a…

  TOVÁBB OLVASOM
  ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL

  FOGLALJ IDŐPONTOT AZ INGYENES TANÁCSADÁSRA

  Összehasonlítás

  Az űrlapot sikeresen elküldted.

  Hamarosan jelentkezem.